Walking Dead's Country

Te mit tennél, ha az országodat elárasztanák a zombik, és a billentyűzet maradna az egyetlen fegyvered?

Friss topikok

  • K12K23 (törölt): @K12K23: Bocs azt akartam írni, hogy Illinois állam azon belül Chicago. (2013.09.19. 16:09) Búcsú a fegyverektől
  • serial sinner: @TaTa86.: "Ráadásul túl sok remény sincs a változásra" Ez a teljesen belterjes közeg, ami körül v... (2013.08.05. 00:02) A német példa
  • TaTa86.: Úúú zombik! Lájk. :D (2013.03.29. 21:29) Walking Dead's Country lexikon

Tüntetők vagy büntetők?

2013.02.11. 08:58 serial sinner

Tegnap nagyon sok hó esett, és bár remélem ma már nem hullik több, valószínűleg így is káosz lesz az utakon. Ezt persze csak egy újabb akadály a kátyús, útlezárós (Kik is ígérték 2010-ben, hogy többé nem egyszerre zárják le a fél várost?) Budapest ralin. 

Ebbe a betondzsungel túlélőshowba csöppentek bele napi tüntetőink, akik képtelenek voltak demonstrációjukat 1 nappal előrébb vagy pár nappal későbbre csúsztatni. Nem, nekik muszáj basztatni a budapestieket.

dugó2.jpg

Vmiért a magyar tüntetés szakirodalomban szilárdan tartja magát az a tézis, hogy minél nagyobb felfordulást okoz egy demonstráció, annál hatásosabb. Szerintem ez azért hülyeség, mert ha vki +30 percet dekkol a dugóban, az nem OV-t fogja anyázni.

Én alapjaiban egyetértek a diákmozgalom céljaival, de biztosan nem fogok egy olyan szerveződést támogatni, amelyik folyamatosan szivat engem, és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja.  Márpedig ha a lakosság többségének szimpátiáját elvesztik a srácok, akkor biztos bukta lesz a dologból. Ja, és ebből a tárgyból nincs UV. 

01-Kövesdi Andrea.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://wdcry.blog.hu/api/trackback/id/tr385073786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása